torsdag 11 mars 2021

Hexina

Hexina
Hexed
1993
Bolag: SF Gul

  Arye Gross är en sån där perfekt birollskådis. Karaktäristisk och likeable. Har nog aldrig sett en enda dålig film med honom. Inte någon jättebra heller.
  Så ungefär där ligger väl förväntningarna när den här kassetten åker in i spelaren. 90 minuter senare är jag varken nöjd eller missnöjd. Arye Gross var helt ok. Det är något sympatiskt med det här mittfåran, speciellt komedier.
  Här spelar han hotellportiern Matthew som är besatt av fotomodellen Hexina (Claudia Christian) som syns överallt i en reklamkampanj. En dag kommer hon som gäst till hotellet och Matthew låter sig förväxlas med hennes blind date.
  Men Hexina visar sig vara helt skogstokig. Hon är inte bara nymfoman utan drar sig inte eller för att mörda folk till höger och vänster. Och stackars Matthew tvingas sopa upp efter henne för att inte själv få skulden.
  Ja, vad ska man säga. Thrillerfars är väl rätta benämning på detta. Inte helt utan roliga scener men samtidigt sådär överspelat och högljutt som John Hughes-filmerna kunde bli ibland. 80-talsförvecklingar i 90-talsskrud. Duger en onsdagkväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar