onsdag 25 maj 2022

The Invisible Kid

The Invisible Kid
The Invisible Kid
1988
Bolag: Nordic

  B-komedi. Finns få fördelar med det. Där b-skräck kan kännas mer äkta och b-action kan unna sig att vara brutalare står bara b-komedin handfallen med sämre ljud, sämre bild, sämre miljöer och sämre komiker. En mikrofon dimper ner i bild. Ojdå.
  Här handlar det om Grover (Jay Underwood) en nördig tonårspojke som vill hylla sin avlidne far genom att fortsätta den forskning han aldrig kunde avsluta. Problemet är att han inte vad pappan höll på att uppfinna.
  Det visar sig vara en dryck som gör en osynlig i en halvtimme ungefär. Grover och bästa vännen Milton (Wallace Langham) använder detta på klassiskt pojkvis. Man smyger runt i tjejerna omklädningsrum och man ställer till det för sina plågoandar, skolans sport jocks.  Eller kanske för att charma klassens snygging Cindy (Chynna Phillips från Wilson Phillips).
  Dock så kan det bli lite pinsamt också. Man måste ju vara naken för att inte synas som osynlig, och vips står man naken någonstans när förtrollningen släpper. Ojoj, framför cheerleader-tjejerna. Pinigt!
  Det är Porky's som möter Weird Science som möter valfri kroppsbytarfilm. Fast sämre ljud, sämre bild, sämre klipp, sämre musik och så vidare. Är man inte direkt besatt av att se alla amerikanska ungdomsfilmer från 80-talet så finns det bättre saker att göra med 90 minuter än att se den här filmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar